Сексът в Big Brother не е мираж (видео)

И разделение по двойки - Таня-Жоро, Иванина-Денислав, Виолета-Венци
17 ное 2008 13:30,
47

След  като достигна до края на любовната игра и прави секс с Жоро, от няколко дни Таня се чувства виновна и прегрешила.

Тя търси разбиране от съквартирантите, първо се изповяда на Филип, след което сподели за нейната драма с другите жени в къщата.

"Какво ще правя, баща ми вече ме е отписал", жалва се ромката в писмо до родителите си.


Въпреки това, когато стане време за лягане, тя все по-усилено търси компанията на партньора си Георги.

Влезлият като любимец на зрителите Денислав не си губи времето и още от първите минути от престоя си в къщата се настани в леглото на Иванина.

Определено между шуменския манекен и хасковската красавица има привличане.

Двамата прекарват повечето си време заедно, говорят си за живота, за любовта, дори за секса.

Вече на два пъти съвсем "случайно" се изкъпаха заедно в банята, а снощи Денис пренесе Ив на ръце, докато си фантазираше за брак.

На другия полюс са Виолета и другият нов съквартирант Венци. 

Пловдивчанката "преследва" Венци из къщата и не спира да подмята закачливи реплики към него. Той - непукист.

Довечера Big Brother за пореден път ще промени хода на шоуто.

Номинации вече ще има и в понеделник, и в четвъртък.

Така номинираните в началото на седмицата ще си тръгват в четвъртък, а номинираните в четвъртък ще напускат в понеделник.

Днес ще стане ясно и кой - Филип или Константин, ще напусне играта завинаги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
nomer 21 e napulno prav za Denislav no ne sum suglasna za folk pevicite :P i te sa hora i 100% imat pove4e mozak ot Denislav !!!!
25
2
 
0
 
! Отговори
doktor преди 15 години
това е най тъпия брдър. .участници и екип.пълен фалш.трябва да си ненормалник та да гледаш такава простотия.
24
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ъ к'во се кахърите бре и жоро е ***, ама са го лъснали и калайдисали. споко бре хора те и пари ще му вземат за момата, н'ъл се пазарят.
23
2
 
0
 
! Отговори
10 стинки преди 15 години
е За туй не трябва да се дава на малките да гледат биг брадър. Да го пускат само след 0:00 часа. Ужас!Каква истинска любов в тая простотия, която е почти само сценарий. Тоя *** си го е натресъл, сигурно ще избяга в чужбина за да не го намерят мангалята за парите.По телевизора само "ну погоди" и "том и джери" трябва да пускат вече... всичко друго е лъжа.
22
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Как може да сте толкова зли, защо да няма една чиста истинска любов. Семейството на Таня се е интегрирало в живота с българите, самата тя каза, че никога не е чувствала, че е пренебрегвана от българите, та тя самата си е българка. Всичко беше толкова красиво, а и снощи Жоро сподели с Иванина, че започва да се влюбва в Таня, все я търси, всев гледа да е до него. Нима сте толкова гадни, че не вярвате в любовта...
21
2
 
0
 
! Отговори
Биг Тъпотия преди 15 години
Определено между шуменския манекен и хасковската красавица има привличане. Е къде е този манекен бре другарки и другари?По принцип не гледам ББ, защото е мега адски тъпо. Ама на, вчера не знам защо пуснах НТ и хоп... Аз ли съм сляп (макар че съм с два чифта очи), но не видях никакъв манекен. А, за онзи селски ли говорите, с голямата брада? И какво, това ли е идеалът за мъж? Според мен той е мега ***, ограничен, глупав, егоистичен, пълен нарцис, с малък, да не кажа нищожен умствен багаж! Защо мисля така? Първо, натиска се най-нагло на онази русата. Не мисля, че това е начинът да се започне нещо с момиче, жена. Нито е сигурен, че на нея й е приятно, нито нищо.Второ - речникът му се състои от реплики, типични на някакъв мъжкар, , който си мисли, че е неустоим, невероятен, и всяка жена едва ли не трябва да му падне в краката. "Ти какво се правиш, на каква (или какъв) се правиш сега, що се правиш". Кой на какво се прави да питам аз? Трето - той слушал единствено и само поп-фолк. Ами нормално че си пада по русата метла - те фолк-певиците точно такива. Руси и *** като цяло стадо . И обърканите му напъни да обясни, че искал да я опознае. Също така когато го попитаха ти какво виждаш в една жена - Е как какво, жена! Хахаха, да не е очаквал да види извънземно с антенки :D Знам, не това беше замисълът на въпроса към него, но ограниченият манекен просто не успя да стопли.
20
2
 
0
 
! Отговори
вики преди 15 години
Определено от всички участници в биг брадър най-много ме дразни *** - прави се на голямата работа, а всъщност доказа колко струва и колко и е морала!
19
2
 
0
 
! Отговори
azzzz преди 15 години
Много им се кефя! Сега за Жоро ще трябва да се ожени за ***, щото за него това ще е въпрос на живот и смърт, а хубавата *** ще си им а бял да му се радва и да се гордее с него!
18
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
хахаха, булката е дупена!
17
2
 
0
 
! Отговори
10 стинки преди 15 години
Toз не го знам какъв е,ама здраво си го е набутал. Сега освен да се ожени ще му искат и 50-тина хилки за тая. Никой *** няма да иска да я купи, вече е ползвана.
16
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много ми е гадна тъпата ***!На каква се прави?!Да си отреже или поне да си върже нечистоплътната коса.Писала писмо до родителите си тя знае ли ги кои са и къде са изобщо?Защо е сигурна,че я гледат?Но той Гошо си го каза ,че просто да минава времето няма с кой друг-нали Емилия я изгониха.
15
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
абе само на мен ли ми прави впечатление, че тоя селски ерген Жоро има най-тъпите татуировки на света. Само супер тъпо селско парче може да си татуира автомат на гърба и някаква петолъчка на лакътя.
14
2
 
0
 
! Отговори
valentino46 преди 15 години
Хаххахаха тая малка мустаката *** перла най-накрая изяде родата ... Сега тоя Жоро ли е какъв е там ще я вземе за жена и ще отворят малък навес за калайдисване на бакъри ... Хахахахаха Честито..
13
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tova tapo predavane oshte li ne sa go spreli?
12
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Секс задължително трябва да има.Вкарването на *** е сигурна работа.
11
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ама това секс ли беше???Ако не го бях прочел нямаше да разбера,че било секс.В тази къща май само импотентни влизат.
10
2
 
0
 
! Отговори
Buz преди 15 години
Типичните *** чехлички и 2 чифта терлик, един на краката другия оставям на вашата фантазия! Ся след секса ше и падне мустака спокойно. хахах
9
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе Жоро, толкова ли си умрял за секс, че да чукаш една *** п...а. То бива, бива, ама...
8
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
давам ти отговор на въпроса:Понеже и на тях толкова им стига акъла...
7
2
 
0
 
! Отговори
BUZZ преди 15 години
Любимия ми момент, когато казва "тати искам да ти кажа, че аз вече не съм твоето малко момиченце" и оня как и го намендахерца.Евала на "днесплюс", отдавна не съм се смял така.